petak, 31.05.2024 21:15

Nemirni (2023)

Nemirni (Originalni naziv)

triler kriminalistički fantastika

Napeta krimi drama s odličnom glumačkom ekipom okupirat će vas fantastičnim scenarijem

sez.1 ep.8Beli se prisjeća svog razgovora sa Slavujem, odmah nakon Kristijanovog ubistva, kada je od kuma tražio da sazna od koga je Kristijan kupovao drogu. Na dogovorenom sastanku Slavuj u zamjenu za sina otkriva Belom da je izvjesni Šone iz Resnika bio Kristijanov diler i prijatelj. Istovremeno, Rade je locirao Ognjena pa Mirna kreće k Resniku kod Šoneta dilera pokupiti sina. Pronalazi Ognjena drogiranog i nakon emotivnog ispada, miri se sa sinom i odvodi ga kući. Odmah nakon Mirninog odlaska, blizanci stižu u Resnik i ranjavaju Šoneta. Tijana i Zlatan su u panici i Tijana odluči ubiti Vukašina.
 
Režija: Darko Nikolić
Scenarij: Iva Mitrović, Danica Nikolić Nikolić, Jelena Ilić
Uloge: Arsenije Milenkovic, Nikolina Friganovic, Anica Dobra, Gordan Kičić, ...

Filmografija

Serija 'Nemirni' prepuna intriga nastala je prema romanu Marka Popovića - "Jedan pogrešan korak", a režirao ju je Darko Nikolić te nas uvodi u svijet životnih opasnosti tijekom traganja za počiniteljima misterioznih ubojstava.

U središtu radnje je inspektorica Mirna Paligorić koja je progonjena vlastitim nemirom i rješava zločin star pet godina. Dok to čini, slučajno razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. Životi policajaca, kriminalaca i naizgled slučajnih sudionika upleteni su u "sistem spojenih posuda" koji dovodi do neočekivanih i šokantnih otkrića, koja sve njih ostavljaju nemirnima.
U noći na gradilištu u Beogradu pronađeni su posmrtni ostaci mladog muškarca, a Mirna preuzima slučaj i počinje tragati za ubojicom. Glavni osumnjičeni nestaje nakon pronalaska kostura. Ubojstvo Mirninog kolege Nebojše baca potpuno novo svjetlo na slučaj.
Mirna otkriva da su u priču umiješani mnogo moćniji ljudi nego što je izgledalo na prvi pogled. Istražujući lažirane obdukcije i korupciju u policiji Mirna se suočava s ozbiljnom prijetnjom koja je može stajati njezinog života, a istovremeno pokušava riješiti privatne probleme.
Nikolina Friganović tumači glavnu ulogu inspektorice Mirne, a u seriji glume i Jelena Stupljanin, Marko Ivanović, Nebojša Bandović, Gordan Kičić, Janko Popović Volarić te legendarna glumica Anica Dobra.

Komentari (0)

Foto