Nemirni (2023)

Nemirni (Originalni naziv)

triler kriminalistički fantastika

Napeta krimi drama s odličnom glumačkom ekipom okupirat će vas fantastičnim scenarijem

 
Režija: Darko Nikolić
Scenarij: Iva Mitrović, Danica Nikolić Nikolić, Jelena Ilić
Uloge: Arsenije Milenkovic, Nikolina Friganovic, Anica Dobra, Gordan Kičić, ...

Filmografija

Serija 'Nemirni' prepuna intriga nastala je prema romanu Marka Popovića - "Jedan pogrešan korak", a režirao ju je Darko Nikolić te nas uvodi u svijet životnih opasnosti tijekom traganja za počiniteljima misterioznih ubojstava.

U središtu radnje je inspektorica Mirna Paligorić koja je progonjena vlastitim nemirom i rješava zločin star pet godina. Dok to čini, slučajno razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. Životi policajaca, kriminalaca i naizgled slučajnih sudionika upleteni su u "sistem spojenih posuda" koji dovodi do neočekivanih i šokantnih otkrića, koja sve njih ostavljaju nemirnima.
U noći na gradilištu u Beogradu pronađeni su posmrtni ostaci mladog muškarca, a Mirna preuzima slučaj i počinje tragati za ubojicom. Glavni osumnjičeni nestaje nakon pronalaska kostura. Ubojstvo Mirninog kolege Nebojše baca potpuno novo svjetlo na slučaj.
Mirna otkriva da su u priču umiješani mnogo moćniji ljudi nego što je izgledalo na prvi pogled. Istražujući lažirane obdukcije i korupciju u policiji Mirna se suočava s ozbiljnom prijetnjom koja je može stajati njezinog života, a istovremeno pokušava riješiti privatne probleme.
Nikolina Friganović tumači glavnu ulogu inspektorice Mirne, a u seriji glume i Jelena Stupljanin, Marko Ivanović, Nebojša Bandović, Gordan Kičić, Janko Popović Volarić te legendarna glumica Anica Dobra.

Komentari (0)

Foto