srijeda, 17.04.2024 18:45

Parlamentarni izbori 2024 (2024)

Izbori 2024. RTL / Parlamentarni izbori 2024 (Originalni naziv)

politika informativni

Politički reporteri RTL-a suočit će predstavnike stranaka i koalicija

Parlamentarne izbore 2024. godine donose prekaljeni televizijski profesionalci - Damira Gregoret, Ivana Brkić Tomljenović i Adrian De Vrgna. Prvi put u studiju RTL-a Danas rezultate izlaznih anketa dočekat će i predstavnici pet najjačih političkih stranaka. Tu su i RTL-ovi stručni komentatori Krešimir Macan i Mate Mijić, a zbog najneizvjesnijih izbora dosad na teren se vraća i Andrija Jarak uz javljanja iz jednog od stožera! Informativni tim RTL-a na čelu s Bornom Keserovićem donosi izbornu večer koja započinje rezultatima izlaznih anketa od 19 sati. Kroz izbornu noć gledatelje će voditi Damira Gregoret, Ivana Brkić Tomljenović i Adrian De Vrgna.
 

Parlamentarni izbori 2024. na RTL-u! Andrija Jarak na terenu, a prekaljeni televizijski trio u studiju RTL-a Danas dočekuje izlazne ankete uz predstavnike najvećih stranaka.

Kroz izbornu noć gledatelje će voditi Damira Gregoret, Ivana Brkić Tomljenović i Adrian De Vrgna, a za potrebe RTL-ovog izbornog programa vraća se i Andrija Jarak, koji će gledateljima iz prve ruke donositi aktualnosti iz jednog od stožera.

Komentari (0)

Foto