utorak, 30.04.2024 05:39

Vrijeme ljubavi (2017)

A Time to Love / Tempo de Amar (Originalni naziv)

drama romantika

Brazilska romantična dramska serija radnjom smještena u Rio de Janeiro 1920-ih

sez.1 ep.29Fernão otkrije da otac João zna da je bio u mlinu. Delfina i kći razgovaraju. Otávio kaže da će unijeti bombu na brod. Bernardo se sukobljava s Teodorom. Helena je sumnjičava zbog Giuseppeove reakcije kad ga je pronašla. Tereza prizna Angélici da je spavala s Fernãom. Gregorio ne uspije spriječiti Inácija da ode na recital. Zbunjena Tiana daje Lucindi tabletu za spavanje. Vicente je oduševljen što vidi Mariju Vitóriju. Celeste započinje recital. Maria Vitória je uzbuđena. Policija stiže u kazalište. Inácio ne uspije probuditi Lucindu i odlazi sam na recital. Vicente sprječi Carolinu da mu izjavi ljubav. Inácio u ruci drži pamflet, prilazi mu policija.
 
Režija: N/A
Scenarij: Alcides Nogueira
Uloge: Vitória Strada, Bruno Ferrari, Bruno Cabrerizo, Jayme Matarazzo, ...

Filmografija

Ovo je klasična telenovela čija je pokretačka snaga ljubav, bila ona romantična ili ne, i čija je najveća lekcija ta da uvijek moramo biti otvoreni ljubavi.

Mladi par u Portugalu razdvoje njihova različita podrijetla i zloba ljudi koji ih okružuju. Prisiljeni su potražiti nove putove u svome životu te nenadano upoznaju nove ljubavi. Maria Vitória neovisna je i živahna djevojka, kći Joséa Augusta, imućnog proizvođača vina i maslinova ulja. Odrasla je u raskoši i ljubavi na Quinta da Carrasqueiri, lijepom imanju u unutrašnjem Portugalu. Nedaleko odande, u mjestašcu Sobreiro, živi Inácio, vrijedan i pošten momak naviknut na težak rad. Unatoč svojim različitim podrijetlima, Maria Vitória i Inácio se upoznaju i odmah zaljube. Međutim, osim što se moraju nositi s međusobnim razlikama, par se mora suočiti s nizom drugih zapreka kako bi ostvarili svoju ljubav.

Komentari (0)

Foto