petak, 31.05.2024 20:20

Tko to tamo pjeva? (2024)

Tko to tamo pjeva? / Tko to tamo pjeva (Originalni naziv)

zabava

Tko ima stvarni pjevački talent, a tko je samo dobar glumac?

sez.1 ep.12Uzbudljiv show ''Tko to tamo pjeva?'' osvojio je srca publike, a ovoga petka na rasporedu Nove TV je i posljednja epizoda. U goste panelistima stiže popularni pjevač Giuliano, koji se, kako kaže, jako dobro zabavio na snimanju. ''Bilo mi je super, zaista jedno zabavno iskustvo. Otkrio sam da nije nimalo jednostavno prepoznati tko zaista dobro pjeva, a tko ne. Baš sam se dobro zabavio zahvaljujući odličnoj ekipi, kao i natjecatelju i sjajnim tajnim glasovima'', kazao je Giuliano. Posljednji natjecatelj koji će pokušati osvojiti maksimalan iznos od 5.000 eura je Luka Končarević, 36-godišnji viceprvak Hrvatske moto ubrzanja. Luku je zaintrigirala prva epizoda showa, pa se odmah nakon druge odlučio prijaviti za sudjelovanje. ''Mislim da je dobra zabava i dobra atmosfera'' navodi Luka, koji je odlučan u namjeri da ide do kraja: ''Idem do kraja, jer dolazim bez ičega!'' Luka je voditelj prodaje u autosalonu, pa smatra da jako dobro zna procijeniti ljude. Hoće li mu to poći za rukom i u showu, ostaje za vidjeti. Pred njega će stati devet tajnih glasova: dizajner vjenčanica, voćar, trubačica, glazbena pedagoginja, kumica, povjesničarka umjetnosti, marketinški stručnjak, učiteljica i ronilac, a tko je od njih dobar pjevač, a tko samo glumi – tek ćemo doznati. Propuštene epizode showa "Tko to tamo pjeva?" pogledajte besplatno na novatv.hr.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Frano Ridjan

Filmografija

Ova emisija stavlja natjecatelje pred panel poznatih osoba čiji je zadatak otkriti tko među njima ima stvarni pjevački talent, a tko je samo dobar glumac. Svaka epizoda je puna izazova, smijeha i neočekivanih obrata, a obećava nezaboravne trenutke za gledatelje svih dobnih skupina.

Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić i Goran Vinčić u showu će biti desna ruka natjecateljima u borbi za osvajanjem novčane nagrade, a kako bi se nje domogli kroz niz izazova morat će odgonetnuti tko od 9 tajnih pjevača dobro pjeva, a tko ne i to bez da ih prethodno čuju. U svakoj epizodi stalnoj postavi panelista, pridružit će se i gostujući član, također osoba poznata javnosti. Voditelj prve sezone je Frano Ridjan.

Komentari (1)

Foto