nedjelja, 26.05.2024 16:45

Tko to tamo pjeva? (2024)

Tko to tamo pjeva? / Tko to tamo pjeva (Originalni naziv)

zabava

Tko ima stvarni pjevački talent, a tko je samo dobar glumac?

sez.1 ep.11Dok se uzbudljiva sezona showa ''Tko to tamo pjeva?'' približava svome kraju, nova epizoda ovoga petka donijet će novu dozu uzbuđenja i dobre zabave, a u goste panelistima stiže splitska diva, Zorica Kondža. ''Kada sam dobila poziv produkcije i saznala o kakvom se formatu radi, nisam mogla ni zamisliti koliko će zabavno biti. Atmosfera na snimanju bila je fenomenalna. Kao i obično, iz udobnosti vlastitog doma sve izgleda jednostavno, no na licu mjesta situacija je mnogo zahtjevnija. I mom iskusnom uhu bilo je teško raspoznati tko je uistinu dobar pjevač, a tko ne. Sve u svemu, ovo iskustvo bilo je izuzetno zanimljivo, zabavno i nepredvidivo'', izjavila je Kondža. U igru za maksimalan iznos od 5.000 eura upustit će se 24-godišnji natjecatelj Filip Rebić. Rodom je iz Bjelovara, a živi u Zagrebu. U sretnom je braku i otac dvogodišnje kćerkice, pa bi osvojeni novac potrošio upravo na obitelj. Trenutno je nezaposlen, no nada se kako će njegova karijera DJ-a uskoro krenuti uzlaznom putanjom, obzirom da se već deset godina bavi glazbenom produkcijom. Za sebe kaže da je temperamentan, karizmatičan, simpatičan, entuzijastičan i pomalo tvrdoglav, a smatra i da dobro može procijeniti druge osobe: ''Dobro mogu pročitati ljude odmah na prvu. Međutim, vjerujem da svatko može imati loš dan, ali siguran sam da imam neko šesto čulo.'', otkriva Filip. Pred Filipa će stati devet tajnih glasova, a njegov zadatak bit će, uz pomoć panelista, detektirati tko od njih zna pjevati, a tko ne. Eliminacija loših pjevača donosi mu po 500 eura u svakom izazovu, dok eliminacija dobrih ne donosi novac. Tek na samom kraju igre, ukoliko želi riskirati osvojeni novac i ići na maksimalan iznos, mora mu ostati dobar pjevač. Propuštene epizode showa "Tko to tamo pjeva?" pogledajte besplatno na novatv.hr.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Frano Ridjan

Filmografija

Ova emisija stavlja natjecatelje pred panel poznatih osoba čiji je zadatak otkriti tko među njima ima stvarni pjevački talent, a tko je samo dobar glumac. Svaka epizoda je puna izazova, smijeha i neočekivanih obrata, a obećava nezaboravne trenutke za gledatelje svih dobnih skupina.

Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić i Goran Vinčić u showu će biti desna ruka natjecateljima u borbi za osvajanjem novčane nagrade, a kako bi se nje domogli kroz niz izazova morat će odgonetnuti tko od 9 tajnih pjevača dobro pjeva, a tko ne i to bez da ih prethodno čuju. U svakoj epizodi stalnoj postavi panelista, pridružit će se i gostujući član, također osoba poznata javnosti. Voditelj prve sezone je Frano Ridjan.

Komentari (1)

Foto