petak, 19.04.2024 20:20

Tko to tamo pjeva? (2024)

Tko to tamo pjeva? / Tko to tamo pjeva (Originalni naziv)

zabava

Tko ima stvarni pjevački talent, a tko je samo dobar glumac?

sez.1 ep.6U novoj epizodi showa ''Tko to tamo pjeva?'' stalnoj postavi panelista u goste stiže pjevačica Franka Batelić. ''Bila sam uvjerena da ću bez problema moći pogoditi tko je pjevač, a tko samo glumi. No, grdno sam se prevarila! Bilo je puno teže. Sigurna sam da će se i na TV-u vidjeti koliko sam s nekim tajnim glasovima bila šokirana. Jako mi se sviđa koncept showa. Neopterećena zabava, pozitiva i dobre vibre.'' izjavila je Franka, a kako će joj poći za rukom detektiranje tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko ne, ostaje nam za vidjeti. Za glavnu nagradu borit će se 34-godišnja natjecateljica iz Jastrebarskog, Natali Rade, koja za sebe kaže da je social media influencer. ''U show sam se prijavila zbog zabave i novaca'' govori Natali, a od osvojenog iznosa kupila bi si auto. Propuštene epizode showa "Tko to tamo pjeva?" pogledajte besplatno na novatv.hr.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Frano Ridjan

Filmografija

Ova emisija stavlja natjecatelje pred panel poznatih osoba čiji je zadatak otkriti tko među njima ima stvarni pjevački talent, a tko je samo dobar glumac. Svaka epizoda je puna izazova, smijeha i neočekivanih obrata, a obećava nezaboravne trenutke za gledatelje svih dobnih skupina.

Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić i Goran Vinčić u showu će biti desna ruka natjecateljima u borbi za osvajanjem novčane nagrade, a kako bi se nje domogli kroz niz izazova morat će odgonetnuti tko od 9 tajnih pjevača dobro pjeva, a tko ne i to bez da ih prethodno čuju. U svakoj epizodi stalnoj postavi panelista, pridružit će se i gostujući član, također osoba poznata javnosti. Voditelj prve sezone je Frano Ridjan.

Komentari (1)

Foto