Vjenčanje iz vedra neba (2001)

The Wedding Planner (Originalni naziv)

komedija romantika

Zaručnica muškarca u kojeg se zaljubi organizatorica vjenčanja je upravo njena klijentica

 
Režija: Adam Shankman
Scenarij: Pamela Falk, Michael Ellis
Uloge: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Justin Chambers, ...

Filmografija

Romantična komedija "Wedding Planner" predstavila je slavnu J. Lo kao šarmantnu junakinju suvremenih ljubavnih filmskih priča. Jennifer Lopez za ovu je ulogu dobila gotovo 13 milijuna dolara. Iako je bila uspješna u kinima, kritičari su je dočekali s nešto manje oduševljenja. Dvije godine kasnije punila je kina još jednim filmom istog žanra, ali još uspješnijim na blagajnama - "Maid in Manhattan". Iako filmom dominira prelijepa glavna glumica, ženski dio publike neće ostati imun na šarm zgodnog Matthewa McConaugheya.

Organizatorica vjenčanja Mary Fiore (J. Lopez) radoholičarka je i najbolja u svom poslu u cijeloj Kaliforniji. Privatno je usamljena i oporavlja se od neuspješne veze. Jednog dana na ulici doživi nezgodu, a u pomoć joj priskoči mladi naočiti liječnik dr. Steve Edison (M. McConaughey).
Mary je na prvi pogled očarana i zna da je to muškarac iz njezinih snova, a čini se da se i on osjeća slično. Nakon što zajedno provedu romantičnu večer, Mary otkriva poraznu činjenicu da je Steve već zaručen.Da stvari budu gore, njegova je zaručnica Fran (B. Wilson-Sampras), trenutačno najvažnija Maryna klijentica koja želi glamurozno vjenčanje. O uspjehu tog vjenčanja ovisi i njezina daljnja karijera. Mary je razočarana, ali odluči svoj posao odraditi profesionalno do kraja. Ipak, kako su Steve i ona prisiljeni provoditi zajedno puno vremena, oboje sve teže obuzdavaju osjećaje.

Komentari (0)

Foto