četvrtak, 28.03.2024 09:00

Krvavo cvijeće (2022)

Kan Çiçekleri (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Priča o Dilan i Baranu, dvoje mladih prisiljenih na brak

 
Režija: Omer Baykul, Canan Celik
Scenarij: Burak Acar, Simge Akovalier
Uloge: Bariş Baktaş, Yagmur Yüksel, Berkay Çinar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, ...

Filmografija

Hit turska serija "Krvavo cvijeće" vodi vas u svijet okovan tradicijom, krvavim obiteljskim sukobima, na tromeđi snova o budućnosti, žrtve i silne ljubavi koja čeka da bude probuđena - priča o neobičnoj ljubavi Dilan i Barana.

Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja mora zanemariti svoje snove i uda se za Barana, koji bi tom ženidbom prekinuo dugogodišnju svađu njihovih obitelji, Karabej i Demir.
Prisiljeni su da njihov brak, koji im izgleda kao zatvor iz kojeg nikada ne mogu pobjeći, čuvaju od pritisaka unutar obitelji i opakih planova Baranovog ujaka, kome je cilj domoći se bogatstva i produbiti višegodišnji razdor. Njihova veza iako prepuna sukoba izaći će na put na kojem mogu upoznati istinsku ljubav.
Hoće li se ovaj nasilni brak pretvoriti u pravi brak ispunjen ljubavlju i srećom, njihova srca podnijeti sve oluje te zaustaviti mržnju i zlo, koje vlada između njihovih obitelji?
Osim publike koja je oduševljena ljubavnim i obiteljskim dramama dvije dvije obitelji i snažnim parom koji se bori za svoje mjesto pod suncem, i kritika je imala samo riječi hvale za seriju u kojoj se itekako raspravlja o važnim temama, poput krvne osvete, zločina, te položaja žene u društvu.
Ono što posebno ističu je gluma, naročito Barışa Baktaşa i Yağmur Yüksel, u glavnim ulogama, ali i već prepoznatljive ekipe turskih glumaca Ekrema Aral Tune, Berkayja Çınara, Selinay Taşol i Nalan Örgüt.
Obilje atraktivnih lokacija, nadopunjuju atmosferu serije, koja je ponekad toliko bajkovita, a ponekad neopisivo, surovo realna.

Komentari (0)

Foto