Specijalne agentice (2013)

The Heat (Originalni naziv)

akcija komedija kriminalistički

Dvije potpuno različite žene udružuju snage u lovu na zloglasnog kriminalca

 
Režija: Paul Feig
Scenarij: Katie Dippold
Uloge: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Tony Hale, Marlon Wayans, Demián Bichir...

Filmografija

One dolaze… u urnebesnoj akciji! Najsmješnija glumica današnjice Melissa McCarthy i nikad bolja Sandra Bullock!

Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale -prijateljice. Dobitnik DGA nagrade za film Bridesmaids, Paul Feig je redatelj Specijalnih agentica, filma o dvije neobične suparnice koje unatoč svojim razlikama uskoro postanu prave partnerice. U filmu glume dobitnica Oskara Sandra Bullock, čiji filmovi su u svijetu zaradili više od 2,9 milijarde dolara, i Melissa McCarthy, nominirana za Oskara, koja je u zadnje dvije godine glumila u dvije vrlo uspješne komedije - Bridesmaids i Identity Thief. Specijalne agentice su pune neobuzdanog smijeha i pravih emocionalnih izazova.
O FILMU
Specijalne agentice je prvi filmski scenarij Katie Dippold koja je prije toga radila na televizijskim serijama Parks and Recreation i MadTV. Ovaj film se rodio iz Dippoldine ljubavi prema buddy-cop filmovima poput Running Scared.
Kemija između Bullock i McCarthy je bila odmah očita: "Kad smo prvi put zajedno čitale, Melissa i ja smo na ista mjesta jednako reagirale," prisjećala se Bullock. "Odmah smo kliknule. Poput sestre mi je. Rijetko je da se glumci tako dobro slože i imaju odličnu kemiju. Ponekad se to dogodi samo od sebe i postane nešto neobjašnjivo i nešto što se nije moglo naslutiti odmah u scenariju."

Komentari (6)

Foto