Nepobjedivi 2: U posljednjoj rundi (2006)

UNDISPUTED 2: LAST MAN STANDING (Originalni naziv)

akcija sport

Ovaj put, bivši boksački šampion se ne bori za titulu. Ovaj put se bori za svoj život!

 
Režija: Isaac Florentine
Scenarij: James Townsend, David N. White
Uloge: Michael Jai White, Scott Adkins, Ben Cross, Eli Danker, Mark Ivanir

Filmografija

Drugi nastavak široj publici ne toliko poznatog boksačkog filma "Nepobjedivi" nastavlja se kretati dobro uhodanim stazama originala, zbog čega će poznavatelji ovoga kultnoga naslova zasigurno uživati.

George Chambers (Michael Jai White) bivši je boksački šampion koji je danas, kako bi preživio, prisiljen snimati reklame za votku u Rusiji, gdje još uvijek predstavlja nekakvu zvijezdu.Unatoč svemu, Chambers je još uvijek arogantan, tašt i tvrdoglav, zbog čega nije pretjerano omiljen među ljudima s kojima se susreće.Jedne se večeri George vraća u svoju hotelsku sobu u kojoj zatekne lopove. Jedan od njih ga onesvijesti udarcem s leđa, ali pravi problemi za Georgea počinju kada se probudi i shvati kako mu je policija u torbi pronašla podmetnutu drogu. Chambers mora u zatvor, kojim vlada Uri Boyka (Scott Adkins).

Redatelj Isaac Florentine iznimno pregledno i atraktivno režira odlično osmišljene scene tučnjava, koje čine temelj ovog filma, ali im jednako tako pridodaje i solidnu priču o korupciji i podmićivanju unutar ruskoga zatvorskog sistema. Zbog svega toga, kao i zbog vrlo dobrog nastupa Michaela Jaija Whitea, poklonici žanra će uz "Nepobjedivog 2: U posljednjoj rundi" provesti sat i pol kvalitetne zabave.


Komentari (11)

Foto