Seks, škola i odrastanje (2004)

Life As We Know It (Originalni naziv)

komedija drama

Gledamo svijet kroz oči 3 tinejdžera i prijatelja: Dino (Faris), Jonathan (Lowell) i Ben (Foster)

 
Režija: Michael Spiller, Michael Engler
Scenarij: Allison Adler, Donald Todd, Gabe Sachs, ...
Uloge: Sean Faris, Jon Foster, Chris Lowell, Missy Peregrym, Kelly Osbourne, ...

Filmografija

Popularna tinejdžerska serija temeljena je na romanu ''Doing It'' britanskog pisca Melvina Burgessa. Iako je imala sasvim dobru gledanost, ukinuta je tijekom prve sezone tako da su posljednje dvije epizode bile dostupne samo na DVD-u.

Nalazimo se u srednjoj školi Woodrow Wilson u Seattleu koja je drugi dom zvijezdi školskog hokeja na ledu, Dine Whitmane (Sean Faris). Dino je u 'nestabilnoj' toplo-hladnoj vezi s igračicom nogometa, Jackie Bradford (Missy Peregrym). Njezina najbolja prijateljica je Sue Miller (Jessica Lucas) koja sanja o akademskom uspjehu. Dinini najbolji prijatelji su Ben Connor (Jon Foster) koji je imao aferu s profesoricom, Monica Young (Marguerite Moreau) i Jonathan Fields (Chris Lowell) koji je 'osjetljiva duša', osobito kad je u pitanju njegova djevojka, Deborah Tynan (Kelly Osbourne).

Svatko od njih, osim škole i ljubavnih problema, ima i druge brige. Jonathan se našao u neugodnoj situaciji kada ga je Mija, majka njegove cure, posjela kako bi popričala s njim o seksu i neželjenim posljedicama. Dinini roditelji su se rastali nakon što mu je majka imala aferu sa sinovim trenerom hokeja...

Komentari (0)

Foto