Ovo nasuprot onome (2011)

This vs That (Originalni naziv)

dokumentarni

Pitanja na koja želite znati odgovor, a možda vam nikad nisu niti pala na pamet

 
Režija: Jon Hotchkiss
Scenarij: Jon Hotchkiss
Uloge: Mark DeCarlo, Chris Tallman, Brad Sherwood

Filmografija

Ova zabavna istraživačka emisija koristi znanstvene činjenice, savjete stručnjaka, dinamične eksperimente i jednostavnu, nedvosmislenu istinu da bi otkrila odgovore na najuobičajenije životne dileme.

Svakog dana svatko od nas donosi hrpu odluka koje utječu na kvalitetu našeg života. Što je bolje za okoliš: plastika ili papir? Zapeli ste u prometu? Kako ćete prije stići do željenog odredišta: zaobilazeći ili ostajući u svom traku? Neke nam odluke mogu čak spasiti život. Prilikom zrakoplovne nesreće, je li bolje navući prsluk za spašavanje ili će se jastuk sjedala bolje održati na vodi? A neke odluke mogu spasiti svijet. Kada se ispali iz helikoptera, koje je oružje najbolje za zaustavljanje terorista u poslovnoj zgradi, snajperska puška ili raketni bacač? Što ako svaka odluka koju donesete proizvede upravo suprotan učinak?

Naša tri voditelja, komičari Mark DeCarlo, Chris Tallman i Brad Sherwood zauzimaju strane u najspornijim raspravama našeg vremena, a o mnogima možda niste ni razmišljali. Nakon rigoroznog ispitivanja i savjeta stručnjaka, jedna strana rasprave odnijet će pobjedu.


Komentari (0)

Foto