Gru na supertajnom zadatku (2013)

Despicable Me 2 (Originalni naziv)

komedija animirani obiteljski

Zlog Eduarda može zaustaviti samo bivši super zlikovac, Gru

 
Režija: Pierre Coffin, Chris Renaud
Scenarij: Ken Daurio, Cinco Paul
Uloge: Steve Carell, Ken Jeong, Kristen Wiig, Russell Brand

Filmografija

Novi nastavak animiranog hita studija Universal. Kao i prvom dijelu iza Gruovih pustolovina stoje redatelji Pierre Coffin i Chris Renaud.

Gru, bivši super zlikovac, pridružuje se skupini heroja koji su zaduženi za zaštitu čovječanstva. Ovoga puta herojima probleme zadava tajanstveni novi zlikovac, Eduardo, i jedini koji ga može zaustaviti je Gru. Zajedno sa svojim vjernim asistentom, Dr. Nefariom; čoporom smušenih žutih pomoćnika i trima usvojenim kćerima Gru su upušta u misiju spašavanja svijeta.
O FILMU
Chris Renaud, jedan od redatelja, objasnio je zašto su radili nastavak: "U prvom smo filmu zavoljeli super negativca. Htio je ukrasti Mjesec. Uz njega su bili Minioni, dr. Nefario, cijeli tim i njegov laboratorij. I on je uživao u tome. No, kad odluči sve to napustiti - jer tako je najbolje za njegovu obitelj, kako se onda sad osjeća i što će sljedeće učiniti? Morali smo imati logičnu priču koju su ti likovi bili predodređeni ispričati. U što se pretvara Gru? U što se pretvaraju Minioni? Ovo je priča o proširenju te obitelji."

Komentari (7)

Foto