petak, 29.03.2024 21:53

Inspektor Wallander (2009)

Wallander (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Wallanderu pripadaju oni najteži slučajevi, a njemu je teško ne miješati posao s privatnim

sez.4 ep.2Wallander i njegovi kolege otkriju tijelo sredovječne žene napola zakopano u šumskoj močvari. Dok pretražuju žrtvin dom, postaje im jasno da je netko upao u kuću i da je žrtvina kći nestala. Potraga za nestalom djevojkom vodi Wallandera opasnim putem prema bajkerima koji stvaraju probleme u lokalnom području. Wallander osjeća sve veću prijetnju od jednoga od njih i počinje mu se činiti da ga netko prati. Povratak davno izgubljene ljubavi dobro dolazi Wallanderu da mu odvrati pozornost, ali kada pomislimo da će mu nakon privatni život biti najvažniji, počet će ga progoniti neočekivana sjena.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Kenneth Branagh, Richard McCabe, Jeany Spark, Sarah Smart, Sadie Shimmin, ...

Filmografija

BBC-jeva dramska serija adaptacija je triju uspješnih romana Šveđanina Henninga Mankella o inspektoru Wallanderu, koji su se prodali u više od 25 milijuna primjeraka diljem svijeta i prevedeni su na 36 jezika.

Kenneth Brannagh glumi inspektora Kurta Wallandera, kompleksnog i zanimljivog istražitelja, punog mana, ali i duboko empatičnog. Živi u gradiću Ystadu u pokrajini Skåne na jugu Švedske, gdje rješava zločine neuobičajenim metodama.

Komentari (0)

Foto