Klošar s Beverly Hillsa (1986)

Down And Out In Beverly Hills (Originalni naziv)

komedija

Uz pomoć novog prijatelja Barbara i Dave Whitman otkrivaju pravno značenje obitelji

 
Režija: Paul Mazursky
Scenarij: Paul Mazursky, René Fauchois
Uloge: Nick Nolte, Bette Midler, Richard Dreyfuss

Filmografija

Kad ga od utapanja u bazenu spasi par skorojevića s Beverly Hillsa (Richard Dreyfuss, Better Midler), neutješni skitnica (Nick Nolte) uvede zapanjujuće i urnebesne promjene u cijelo kućanstvo, uključujući obiteljskog psa.

Jednog tipično sunčanog poslijepodneva Dave opazi da se beskućnik Jerry (Nick Nolte) pokušava utopiti u njihovu bazenu. Dave spasi Jerryja i pozove ga da ostane s njima, zapanjivši time Barbaru, svoju zahtjevnu ženu, Maxa, svoga nezadovoljnog sina i Carmen, svoju nesretnu ljubavnicu i sobaricu.

Kućanstvo Whitemanovih daleko je od funkcionalnog: brak im je loš, sin s njima komunicira samo preko videa, kći je pobjegla na daleki koledž, neurotični im pas posjećuje psihijatra, dok Barbaru posjećuje niz gurua dok pokušava pronaći unutarnji mir. Jerryjev neočekivani dolazak unosi energiju u sterilnu obitelj s Beverly Hillsa.

On je karizmatičan i šarmantan i ubrzo zatim on i Dave tulumare s njegovim prijateljima beskućnicima, Barbara ostvaruje svoje divlje i lude seksualne fantazije, Max otkriva svoj privatni život, a Carmen inicira komunistički ustanak.


Komentari (0)

Foto