subota, 30.03.2024 20:55

S obje strane zakona (2023)

Payback (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Sretan obiteljski život nepovratno je narušen nakon jednog ubojstva

Lexie inšpektor Guthrie zaslišuje o njenem odnosu z Morrisom in Lexie je prisiljena delati za obe strani, kar bi lahko bilo zelo nevarno, če bi za to izvedel Morris. Policijo obišče njena mama in izda, da ima Lexie že kartoteko zaradi napada njenega fanta na očeta. Det. Royce je zato še bolj prepričana, da je Lexie umorila moža. PAYBACK / Velika Britanija / 2023 Scenarij: Debbie O'Malley Režija: Andrew Cumming, Jennie Darnell V glavnih vlogah: Morven Christie, Peter Mullan, Prasanna Puwanarajah, Derek Riddell, Steven Mackintosh, Rori Hawthorn, Grace Chilton
 
Režija: Andrew Cumming, Jennie Darnell
Scenarij: Debbie O'Malley
Uloge: Morven Christie, Peter Mullan, Prasanna Puwanarajah, Derek Riddell, ...

Filmografija

Obiteljski život Lexie Noble izvana se čini savršenim. Živi u kući u Edinburghu sa suprugom Jaredom, računovođom, i njihovo dvoje male djece. Nema nekih stvarnih problema u životu pa se opterećuje sitnicama, poput toga je li njihova dadilja dorasla zadaći. No idili naglo dođe kraj kad Jareda ubiju na ulici i policija pokrene istragu.

Sretan obiteljski život Lexie Noble nepovratno je narušen kad njezinog supruga Jareda, računovođu, ubiju na ulici, blizu njihove kuće. Dok se pokušava pomiriti s njegovom smrću, Lexie počinje surađivati s policijom kako bi utvrdila što se dogodilo. Mora se suočiti s okrutnom istinom kad na vidjelo počnu izlaziti veze s opasnim kriminalcem Calom Morrisom.

Komentari (0)

Foto