utorak, 28.05.2024 21:00

Put oko svijeta u 80 dana (2022)

Around the World in 80 Days (Originalni naziv)

komedija avantura

Nastalo prema pustolovnom romanu "Put oko svijeta u 80 dana" Julesa Vernea

sez.1 ep.6Avanturistički trio završi kao stradalnici na pacifičkom otoku. Passepartout se pokušava opravdati za svoju izdaju, Abigail se nastoji izviniti, ali Phileas je ipak tvrdoglav, jer između njih je sve više nesuglasica. U međuvremenu, u klub Reform stiže vijest da su Fogg i Fix izgubili život. Uloge: David Tennant, Ibrahim Koma, Leonie Benesch, Jason Watkins, Peter Sullivan, Anthony Flanagan Režija: Charles Beeson, Steve Barron, Brian Kelly
 
Režija: Charles Beeson, Steve Barron, Brian Kelly
Scenarij: Jules Verne
Uloge: David Tennant, Ibrahim Koma, Leonie Benesch, Jason Watkins, Peter Sullivan...

Filmografija

London, 1872. Kad anonimna razglednica potrese Phileasa Fogga, okladi se da može obići svijet u 80 dana. Zajedno sa slugom Jeanom Passepartoutom i novinarkom Abigail Fix odlazi u Pariz.

London, 1872. Na dan kada mu razglednica izgubljene ljubavi preokrene život naopačke, Phileas Fogg (David Tennant), nadahnut člankom o uzbudljivim novim postignućima u prijevozu, prihvati okladu da učini nemoguće - obiđe svijet u samo 80 dana. Budući da je posljednjih dvadeset godina proveo u udobnom kožnatom naslonjaču u Reform Clubu, morat će biti odvažniji i izdržljiviji nego ikada. A, naravno, ništa ne bi mogao bez pomoći lukavog Francuza, Passepartouta (Ibrahim Koma). Na putu će im se pridružiti i Abigail Fix (Leonie Benesch), novinarka Daily Telegrapha, kojoj je ta luda ideja i pala na pamet.

Komentari (1)

Foto