Move on (2012)

Move on (Originalni naziv)

akcija komedija drama

Film inspiriran vama - Mads Mikkelsen posjećuje Hrvatsku

 
Režija: Asger Leth
Scenarij: Matt Greenhalgh
Uloge: Mads Mikkelsen, Gabriela Marcinkova, Karl Fischer, Béla Ficzere, ...

Filmografija

Na svom neobičnom putovanju jedna od postaja je Opatija, dok se u pozadini čuje utakmica hrvatske reprezentacije. Mads Mikkelsen tumači lik agenta koji kreće na neobično putovanje koje počinje u Nizozemskoj. No na putu Mikkelsen ima seriju neplaniranih skretanje u Njemačkoj i dijelovima Istočne Europe...

Iako Danac, Mads Mikkelsen je prava holivudska zvijezda. 2012. godine osvojio je nagradu za najboljeg glumca na festivalu u Cannesu. Svoj je talent potvrdio u brojnim ulogama, a zapamćen je kao negativac u filmu o Jamesu Bondu Casino Royale.

Mikkelsen je i na domaćem terenu zasjao u čitavom nizu vrlo zahtjevnih uloga, od kojih se ističe ona u filmu Thomasa Vinterberga The Hunt.

Prije snimanja prvih scena ovog filma na ljeto 2012. godine, redatelj Asher Leth je proveo mjesece pripremajući se. Karizmatični Danac iznimno strastveno pristupa svakom projektu u koji je uključen, zaigrano prelazeći s malih nezavisnih produkcija na velike holivudske hitove. Nakon nagrađivanog dokumentarca Ghosts of Cité Soleil i impresivnog trilera Čovjek na rubu u kojem glumi 'Avatar' Sam Worthington, Move On predstavlja Lethov novi veliki izazov. Provjerite sami kako mu je uspjelo!


Komentari (0)

Foto