srijeda, 03.04.2024 21:08

Nesigurno utočište (2020)

The Nest (Originalni naziv)

triler

Koliko je daleko čovjek spreman ići da dobije dijete?

sez.1 ep.4Emily se još nije oporavila od šoka od događaja na maturalnoj večeri kad je saznala strašnu istinu. Netko iz Kayine prošlosti ponovno joj je ušao u život. No pitanje je koji motiv ima ta osoba, osobito zato što je Kaya sad bogatija za pedeset tisuća funti.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Katie Leung, Sophie Rundle, Martin Compston, Mirren Mack

Filmografija

Martin Compston, Sophie Rundle i Mirren Mack nastupaju u glavnim ulogama u ovom psihološkom trileru o ljubavi, povjerenju i o tome koju cijenu trebamo platiti kako bismo kupili što god želimo. Dogovor između bogatog bračnog para i mlade djevojke zauvijek će svima trima promijeniti život.

Dan i Emily ludo su zaljubljeni. Žive u golemoj kući u najljepšoj glasgowskoj četvrti i imaju sve. Međutim, godinama neuspješno pokušavaju dobiti dijete. Kada 18-godišnja Kaya slučajno uđe u Emilyn život, čini se da je njihov susret bio sudbonosan. Kaya živi na drugom kraju grada i odlučila je nešto napraviti od svog života. Čim je sjela u Emilyn luksuzni Range Rover, na prvu joj se svidjelo kako bogati žive. Kad se vratila u svoj skromni socijalni stan, odlučila je promijeniti svoju budućnost. Pronašla je Emily i ponudila Danu i njoj da im bude surogat-majka ako joj pomognu da stane na svoje noge. Ona može promijeniti život njima, a i oni njoj. No kako je ostao samo jedan zametak, trebaju li Dan i Emily svoju posljednju šansu da dobiju dijete prepustiti tinejdžerici koju su tek nedavno upoznali?

Komentari (0)

Foto