četvrtak, 25.04.2024 18:00

Joker (2023)

Joker (Originalni naziv)

kviz

Ako znaš - osvajaš!

sez.1 ep.43Sara Marijić (31) je prevoditeljica s engleskog i ruskog jezika i dolazi iz malog zagorskog mjesta Mače, a kad se ne bavi prevođenjem ima razne hobije i interese. Veliki je fan Liverpoola i redovito prati Premier ligu, karta belu, slaže slagalice, obožava čitati… Na kviz „Joker“, prijavila se jer je od prošle godine jako zavoljela kvizove „Lani sam s ekipom počela odlaziti na pub kviz u kvartu i tada me uhvatila kvizomanija. Počela sam se prijavljivati na razne TV kvizove. Naravno, treba priznati da je motivacija i financijska – bilo kakav novac od nagrade dobro bi došao“, kaže Sara koje bi osvojeni iznos potrošila na putovanje. Propuštene epizode kviza "Joker" pogledajte besplatno na novatv.hr.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Frano Ridjan

Filmografija

Nova TV donosi novu, dinamičnu emisiju koja pruža izazov svim ljubiteljima kvizova da pokažu svoje znanje i osvoje impresivnu novčanu nagradu. U kvizu "Joker" natjecatelji se suočavaju sa setom pitanja, s opcijama odgovora, bez mogućnosti odustajanja. Točni odgovori vode do većih novčanih iznosa, dok pogreške mogu utjecati na konačni rezultat!

U ''Jokeru'' se natjecatelji suočavaju s 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici, pružajući priliku za osvajanje veće nagrade. Na početku, natjecatelji imaju sedam jokera koji im omogućuju eliminaciju jednog od ponuđenih odgovora u situacijama kada nisu sigurni u svoj izbor. Tijekom igre, natjecatelji mogu osvojiti dodatne jokere odgovaranjem na brza pitanja te iskoristiti super jokera - pomoć osobe koju dovode sa sobom na kviz. Svaki netočan odgovor znači gubitak tri jokera, a ukoliko natjecatelju ne preostane više jokera, onda pada za tri mjesta na ljestvici novca. Odgovorivši na sva pitanja natjecatelj zaključuje svoj nastup, a visina novčane nagrade koju osvoji ovisi o poziciji na novčanoj ljestvici pri odgovoru na posljednje pitanje, osim ako natjecatelj odustane – tada osvaja jedno mjesto ispod na ljestvici. ''Joker'' pruža inteligentnu i dinamičnu igru koja drži gledatelje u neizvjesnosti do samog kraja. Svaka emisija stvara uzbudljivu napetost, intrigirajući gledatelje i pozivajući ih da se emocionalno uključe u svaki korak natjecatelja.

Komentari (0)

Foto