četvrtak, 25.04.2024 11:25

Joker (2023)

Joker (Originalni naziv)

kviz

Ako znaš - osvajaš!

sez.1 ep.42U kviz ''Joker'' dolazi diplomirani inženjer zrakoplovnog inženjerstva Jan Tomich (24) s Malog Lošinja. Jan će dati sve od sebe da osvoji maksimalni iznos od 15.000 eura, a za to će imati i posebnu strategiju prilikom koje će jokere koristiti iznimno štedljivo te će ih imati na raspolaganju gotovo do zadnjeg pitanja. U kvizu želi osvojiti novac koji bi potrošio na putovanje u daleke zemlje – Vijetnam i Kambodžu. Najbolje mu idu pitanja iz područja geografije, prirodnih i tehničkih znanosti, sport i književnosti. Na koja će sve pitanja odgovarati simpatični Jan i koja će mu donijeti sreću, ne propustite doznati u uzbudljivom kvizu ''Joker'' od 18 sati na Novoj TV! Propuštene epizode kviza "Joker" pogledajte besplatno na novatv.hr.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Frano Ridjan

Filmografija

Nova TV donosi novu, dinamičnu emisiju koja pruža izazov svim ljubiteljima kvizova da pokažu svoje znanje i osvoje impresivnu novčanu nagradu. U kvizu "Joker" natjecatelji se suočavaju sa setom pitanja, s opcijama odgovora, bez mogućnosti odustajanja. Točni odgovori vode do većih novčanih iznosa, dok pogreške mogu utjecati na konačni rezultat!

U ''Jokeru'' se natjecatelji suočavaju s 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici, pružajući priliku za osvajanje veće nagrade. Na početku, natjecatelji imaju sedam jokera koji im omogućuju eliminaciju jednog od ponuđenih odgovora u situacijama kada nisu sigurni u svoj izbor. Tijekom igre, natjecatelji mogu osvojiti dodatne jokere odgovaranjem na brza pitanja te iskoristiti super jokera - pomoć osobe koju dovode sa sobom na kviz. Svaki netočan odgovor znači gubitak tri jokera, a ukoliko natjecatelju ne preostane više jokera, onda pada za tri mjesta na ljestvici novca. Odgovorivši na sva pitanja natjecatelj zaključuje svoj nastup, a visina novčane nagrade koju osvoji ovisi o poziciji na novčanoj ljestvici pri odgovoru na posljednje pitanje, osim ako natjecatelj odustane – tada osvaja jedno mjesto ispod na ljestvici. ''Joker'' pruža inteligentnu i dinamičnu igru koja drži gledatelje u neizvjesnosti do samog kraja. Svaka emisija stvara uzbudljivu napetost, intrigirajući gledatelje i pozivajući ih da se emocionalno uključe u svaki korak natjecatelja.

Komentari (0)

Foto