petak, 19.04.2024 12:10

Joker (2023)

Joker (Originalni naziv)

kviz

Ako znaš - osvajaš!

sez.1 ep.38U pratnji pub kviz prijatelja Josipa, svoje znanje u popularnom kvizu ''Joker'' pokazat će, ali i sreću okušati s raznim zanimljivim pitanjima, Darinka Pisac. Iz Solina, koju prijatelji znaju po nadimku 'Zmaj'. „Prijavila sam se jer volim natjecanja, i bila sam na većini televizijskih kvizova. Očekujem zanimljivu igru i nadam se zaradi“, kaže Darinka te otkriva da bi novac potrošila na kupnju novog automobila. Najbolje će se snaći s pitanjima iz područja književnosti i filma. Iako je završila elektrotehničku školu, time se nije bavila, ali je jako dobra kada treba nešto napraviti svojim rukama. Ističe kako nikada ne plaća montažu namještaja, već sve radi sama, zna šivati, šišati, postavljati laminate… Jako voli ljude i druženja, pa se veseli sudjelovanju u kvizu. Propuštene epizode kviza "Joker" pogledajte besplatno na novatv.hr.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Frano Ridjan

Filmografija

Nova TV donosi novu, dinamičnu emisiju koja pruža izazov svim ljubiteljima kvizova da pokažu svoje znanje i osvoje impresivnu novčanu nagradu. U kvizu "Joker" natjecatelji se suočavaju sa setom pitanja, s opcijama odgovora, bez mogućnosti odustajanja. Točni odgovori vode do većih novčanih iznosa, dok pogreške mogu utjecati na konačni rezultat!

U ''Jokeru'' se natjecatelji suočavaju s 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici, pružajući priliku za osvajanje veće nagrade. Na početku, natjecatelji imaju sedam jokera koji im omogućuju eliminaciju jednog od ponuđenih odgovora u situacijama kada nisu sigurni u svoj izbor. Tijekom igre, natjecatelji mogu osvojiti dodatne jokere odgovaranjem na brza pitanja te iskoristiti super jokera - pomoć osobe koju dovode sa sobom na kviz. Svaki netočan odgovor znači gubitak tri jokera, a ukoliko natjecatelju ne preostane više jokera, onda pada za tri mjesta na ljestvici novca. Odgovorivši na sva pitanja natjecatelj zaključuje svoj nastup, a visina novčane nagrade koju osvoji ovisi o poziciji na novčanoj ljestvici pri odgovoru na posljednje pitanje, osim ako natjecatelj odustane – tada osvaja jedno mjesto ispod na ljestvici. ''Joker'' pruža inteligentnu i dinamičnu igru koja drži gledatelje u neizvjesnosti do samog kraja. Svaka emisija stvara uzbudljivu napetost, intrigirajući gledatelje i pozivajući ih da se emocionalno uključe u svaki korak natjecatelja.

Komentari (0)

Foto