Život izvan granica (2008)

THE INFORMERS (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Film se temelji na istoimenim kratkim pričama jednog od scenarista, Breta Eastona Ellisa

 
Režija: Gregor Jordan
Scenarij: Bret Easton Ellis, Nicholas Jarecki
Uloge: Jon Foster, Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Austin Nichols, Amber Heard...

Filmografija

Jedan tjedan u Los Angelesu tijekom 1983. godine. Ovo su priče glavnih 'junaka' koje se na neki način međusobno isprepliću. Sve su to redom likovi sumnjivog morala kojima seks, droge i nasilje nisu strani, a sve to koriste kako bi pobjegli od stvarnosti...

Los Angeles u dekadentnim 80-tima: grad u kojem vladaju svakakve ovisnosti – od seksa, droge pa do moći – gdje mladost prolazi, gdje je ljubav kratkotrajna i gdje se svake noći traže nove orgije i senzacije. Prije ili kasnije zabava mora završiti, a mamurluk koji slijedi može biti ubojit...

SADRŽAJ

Pred mladim Bruceom (Fernando Consagra) je cijeli život. No, pri izlasku s jednog tuluma pogine pod kotačima automobila. Njegovi prijatelji Graham, Martin i Tim uglavnom djeluju kao da ih se njegova smrt ne tiče, osim vidno pogođenog Raymonda (Aaron Himelstein).

Jedan od Bruceovih prijatelja, Graham (Jon Foster), nesvjesno 'pati' zbog nestabilnog odnosa svojih roditelja Williama (Billy Bob Thornton) i Laure (Kim Basinger). William svoju ženu vara s mladom novinarkom Cheryl (Winona Ryder), a Laura pak njega vara s prijateljem svoga sina, Martinom (Austin Nichols).

Martin je biseksualac koji ne spava samo s Grahamovom majkom, nego i s Grahamovom curom, ali i samim Grahamom...

 

Film je posvećen mladom glumcu Bradu Renfrou kojem je ovo bio zadnji film prije prerane smrti od predoziranja heroinom sa samo 25 godina.


Komentari (0)

Foto