utorak, 18.06.2024 10:20

Jedina ljubav (2022)

Kızılcık Şerbeti (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Ljubavna drama o sudaru svjetova - urbanog i tradicionalnog, a sve zbog ljubavi

sez.1 ep.6Nova TV donosi novu tursku hit seriju "Mostovi života" koja prati zamršenu ljubavnu i životnu priču Doge, djevojke odrasle u liberalnoj obitelji koja se zaljubila u muškarca iz konzervativnog okruženja. Njegove su vrijednosti u sukobu s vrijednostima njezine majke, pa se mora boriti za svoju ljubav. Hoće li Doga i Fatih biti sretni iako dolaze iz različitih sredina? Propuštene epizode serije "Mostovi života" pogledajte na Novoj Plus.
 
Režija: Ketche
Scenarij: Melis Civelek, Ezgi Ayaz, Zeynep Gür
Uloge: Sila Türkoglu, Dogukan Güngör, Baris Kilic, Müjde Uzman, Ceren Yalazoglu, ...

Filmografija

Priča o lijepoj Dogi koja se beznadno zaljubila u šarmantnog muškarca iz pobožne obitelji, čije se vrijednosti sukobljavaju sa razmišljanjem njene majke, stvarajući snažnu dramu i napetost između dvije strane. Ne propustite pogledati uspone i padove zaljubljenog para dok pokušavaju pomiriti svoje razlike i pronađu harmoniju i vječnu ljubav.

Ljubavna drama "Jedina ljubav" donosi priču snimljenu prema istinitim dogadjajima o sudaru svjetova - urbanog i tradicionalnog - a sve zbog jedne mladenačke ljubavi. Obiteljski sukobi, intrige, ali i zakulisne veze isprepletene su sa snažnom ljubavnom pričom.

Doga (Sıla Türkoğlu) je prelijepa, talentirana mlada djevojka koju je odgojila idealistička i autoritativna majka. Doga sve više nalikuje majci, ona je vrijedna i snažna žena puna nade u budućnost. Ona smatra da ljubav može pobijediti sve, iako zapravo živi u svijetu mašte.

Serija govori o događajima koji su posljedica vjenčanja Doğe i Fatiha (Doğukan Güngör), djece dviju obitelji s istim istinama, ali različitim kulturama.

Komentari (0)

Foto