četvrtak, 25.04.2024 20:00

Jedina ljubav (2022)

Kızılcık Şerbeti (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Ljubavna drama o sudaru svjetova - urbanog i tradicionalnog, a sve zbog ljubavi

Mihri otkriva Metehanu kako je zatekla Gamze u društvu nekog muškarca. Omer ostaje u šoku kada se na proslavi pojave Kivildžim i Ertugrul držeći se za ruku. Pembe pokušava isprovocirati Sonmez, ali je ona stavlja na njeno mjesto. Umur ohrabruje razočaranog Omera da popije piće. Poznata pjevačica Ažda Pekan zabavlja očaranu publiku. Alev govori Abdulahu kako i Pembe prisustvuje novogodišnjoj proslavi.
 
Režija: Ketche
Scenarij: Melis Civelek, Ezgi Ayaz, Zeynep Gür
Uloge: Sila Türkoglu, Dogukan Güngör, Baris Kilic, Müjde Uzman, Ceren Yalazoglu, ...

Filmografija

Priča o lijepoj Dogi koja se beznadno zaljubila u šarmantnog muškarca iz pobožne obitelji, čije se vrijednosti sukobljavaju sa razmišljanjem njene majke, stvarajući snažnu dramu i napetost između dvije strane. Ne propustite pogledati uspone i padove zaljubljenog para dok pokušavaju pomiriti svoje razlike i pronađu harmoniju i vječnu ljubav.

Ljubavna drama "Jedina ljubav" donosi priču snimljenu prema istinitim dogadjajima o sudaru svjetova - urbanog i tradicionalnog - a sve zbog jedne mladenačke ljubavi. Obiteljski sukobi, intrige, ali i zakulisne veze isprepletene su sa snažnom ljubavnom pričom.

Doga (Sıla Türkoğlu) je prelijepa, talentirana mlada djevojka koju je odgojila idealistička i autoritativna majka. Doga sve više nalikuje majci, ona je vrijedna i snažna žena puna nade u budućnost. Ona smatra da ljubav može pobijediti sve, iako zapravo živi u svijetu mašte.

Serija govori o događajima koji su posljedica vjenčanja Doğe i Fatiha (Doğukan Güngör), djece dviju obitelji s istim istinama, ali različitim kulturama.

Komentari (0)

Foto