Kandidat za ljubav (2013)

The Makeover (Originalni naziv)

komedija

Ugledna profesorica pokušava pretvoriti dostavljača piva u ozbiljnog političkog igrača

 
Režija: John Gray
Scenarij: C. Jay Cox
Uloge: Julia Stiles, Frances Fisher, David Walton, Camryn Manheim

Filmografija

U svrhu svoga političkog programa, Hannah Higgins, pametna i ambiciozna profesorica s harvardskom diplomom, pokušava preobraziti pivara Elliota Doolittlea u gospodina koji se može kandidirati za parlament i pobijediti.

Hannah Higgins (Julia Stiles) pametna je, ambiciozna profesorica s harvardskom diplomom. Toliko je ambiciozna da se odlučuje kandidirati za parlament kako bi zastupala obrazovnu reformu. Nažalost, Hannah je loša kandidatkinja, njezinu inteligenciju glasači vide kao pretencioznost.
Ona je netko s kime se prosječni bostonski glasač ne može identificirati. Za iduće izbore Hannah i njezina poslovna partnerica, Colleen Pickering, odluče kandidirati nekoga tko nije nimalo pretenciozan. Elliot Doolittle (David Walton) dostavlja pivo lokalnim barovima. Nepatvoren je, ima otegnuti južnobostonski naglasak i nipošto nije uglađen.
Ali zrači iskrenošću i srdačnošću koje mu omogućuju da se odmah poveže bilo s kime. Hannah preuzima Elliota kao projekt. Nauči li ga da govori kao gospodin, odijeva se kao gospodin i ima držanje gospodina… pa, postat će gospodin… gospodin koji se može kandidirati za parlament i pobijediti.
Elliot i Hannah ne mogu biti različitiji. Ali kako Elliot postaje profinjeniji, a Hannah malo manje pretenciozna, je li moguće da su njih dvoje idealan par?

Komentari (0)

Foto