srijeda, 15.05.2024 17:43

Koordinacija (2023)

Koordinacija (Originalni naziv)

magazin

Specijalizirana tjedna emisija o građevinarstvu

Rijeka će nakon više od stotinu godina dobiti potpuno novu mrežu vodovodnih i kanalizacijskih cijevi. Provjerili smo kako teku radovi. Gost Notesa je Admir Suljić, čovjek koji je izgradio poslovno carstvo ni više ni manje nego na hitnim intervencijama za odštopavanje kanalizacije. U Miljokazu smo proveli dan s ljudima koji prosipaju crno zlato na ceste. Otkrivamo vam kako izgleda radni dan asfaltera. U Tips and Tricksima saznajte kada i gdje se upotrebljavaju posebno tvrde gipsane ploče. Ona služi rezanju različitih materijala kao što su metal, beton, cigla ili pločice. U Antinoj garaži doznajte o kakvoj je brusilici riječ.
 

Pred nama je specijalizirana tjedna emisija o građevinarstvu koja na zabavan način donosi aktualne teme i razgovore s vodećim hrvatskim stručnjacima, znanstvenicima i inženjerima.

Ime projekta proizlazi iz uvriježenog termina na gradilištu kada se sastaju svi sudionici u izgradnji neke građevine da bi koordinirali trenutačne i buduće aktivnosti. Antina garaža, Notes, prilozi, intervjui, Tips and Tricksi, Miljokaz, vijesti - samo su neke od sastavnica ove emisije.

Komentari (0)

Foto