subota, 30.03.2024 06:45

Koordinacija (2023)

Koordinacija (Originalni naziv)

magazin

Specijalizirana tjedna emisija o građevinarstvu

sez.1 ep.24U novoj Koordinaciji vodimo vas u Veliko Korenovo, na bušotinu geotermalne energije koja će grijati buduće terme Bjelovar i bjelovarsku poduzetničku zonu. Gost Notesa je profesor Vladislav Brkić, dekan Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu i predsjednik Hrvatske udruge za geotermalnu energiju. U rubrici Tips&Tricks socijalni psiholog Filip Gospodnetić odgovara na pitanje kako uspješno integrirati strane radnike. U Miljokazu smo prošetali drevnim hrvatskim mostom koji je sastavljen ni više ni manje nego od - nadgrobnih spomenika. Ante Cash vodi nas u tvornicu parketa kako bismo iz prve ruke vidjeli što to sve jedan trupac mora proći ne bi li postao djelić poda.
 

Pred nama je specijalizirana tjedna emisija o građevinarstvu koja na zabavan način donosi aktualne teme i razgovore s vodećim hrvatskim stručnjacima, znanstvenicima i inženjerima.

Ime projekta proizlazi iz uvriježenog termina na gradilištu kada se sastaju svi sudionici u izgradnji neke građevine da bi koordinirali trenutačne i buduće aktivnosti. Antina garaža, Notes, prilozi, intervjui, Tips and Tricksi, Miljokaz, vijesti - samo su neke od sastavnica ove emisije.

Komentari (0)

Foto