nedjelja, 31.03.2024 02:05

Gozba s Miljuschkom: Novi početak (2022)

Snel met Miljuschka (Originalni naziv)

kulinarski show

Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu

sez.2 ep.8Danas Miljuschka radi roladu od tikvica s ricottom u umaku od špinata. A budući da zdrava prehrana ne znači da ne možete jesti deserte, priprema zdrave kolačiće sa slojem džema od malina i chia sjemenki.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Miljuschka Witzenhausen

Filmografija

Miljuschka nas nadahnjuje za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku piletina u slatkom umaku i kolač od sira i jogurta.

U ovoj emisiji Miljuschka pomaže gledateljima da u što kraćem vremenu pripreme ukusna jela. Činjenica je da smo danas previše zaposleni. Roditelji moraju na posao i u kupovinu, djeca u školu i na sportske aktivnosti. Tek na kraju dolazi red na kuhanje. Miljuschka će vam predložiti nekoliko vrlo jednostavnih recepata za koje su dovoljni sastojci koje imate u hladnjaku, a koji će za obiteljskim stolom pružiti osjećaj domaće kuhinje i zdrave hrane. Od piletine s jogurtom, torte od sira, čokoladnih biskvita, riže s kokosom, čokoladne Pavlove torte do linguina od cikle. Jela koja Miljuschka sprema brza su, laka i jednostavna, a njeno kretanje po kuhinji nalikuje igri.

Komentari (0)

Foto