petak, 26.04.2024 23:55

Ljubav bez predaje (2005)

El Cuerpo del Deseo (Originalni naziv)

telenovela

Veličanstvena priča o ljubavi, izdaji, osveti

sez.1 ep.87Pedru Joseu Donosou, šezdeset sedmogodišnjem milijarderu, za potpunu sreću nedostaje samo prava ljubav. No kad je konačno pronađe u mladoj i prekrasnoj Isabel, nesretnik umre od srčanog udara. Ipak, ni smrt ga ne može udaljiti od njegove velike ljubavi pa se vraća na Zemlju u tijelu mladog, zanosnog muškarca. Ono što slijedi neugodno je iznenađenje kad otkrije stvarnu sliku svojih najbližih: obožavana Isabel ljubavnica je jednog od njegovih najodanijih zaposlenika, a njezine majka i tetka zapravo su licemjerne i pohlepne. Započinje veličanstvena priča o ljubavi, izdaji, osveti…
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Wayne LeGette, Jimena Araya, Mario Cimarro

Filmografija

Hvaljena telenovela u produkciji Telemunda, novija verziji kolumbijske sapunice "En cuerpo ajeno" iz 1992. godine. Glavne uloge ponijeli su Lorena Rojas, Mario Cimarro, Vanessa Villela, Erick Elías Martíno Karpan, Roberto Moll i Marthom Picanes, u seriji koja je snimana na Floridi te priča o muškarcu koji se vraća iz mrtvih i otkriva mračne tajne o svojoj lijepoj udovici.

Pedru Joseu Donosou, 67-godišnjem milijarderu, za potpunu sreću nedostaje samo prava ljubav. No kad je konačno pronađe u mladoj i prekrasnoj Isabel, nesretnik umre od srčanog udara. Ipak, ni smrt ga ne može udaljiti od njegove velike ljubavi pa se vraća na Zemlju u tijelu mladog, zanosnog muškarca. Ono što slijedi neugodno je iznenađenje kad otkrije stvarnu sliku svojih najbližih: obožavana Isabel ljubavnica je jednog od njegovih najodanijih zaposlenika, a njezine majka i tetka zapravo su licemjerne i pohlepne.

Komentari (0)

Foto