petak, 19.04.2024 07:14

Jojo i prijevozna sredstva (2023)

Jojo i prijevozna sredstva (Originalni naziv)

glazba dječji animirani

Nakon učenja brojeva i riječ, Jojo nastavlja s učenjem prijevoznih sredstava

AUTOMOBIL Jojo i njegovi prijatelji spremaju se na izlet AUTOMOBILOM. Ali prije polaska, treba ga pripremiti za vožnju... Zato je Jojo najprije provjerio ima li dovoljno benzina, je li sa motorom sve uredu, a zajedno su ga opratli - da bude čist i uredan! Pa kada su sve to obavili, sretni i zaigrani krenuli su u avanturu! Ali po putu su im se dogodile mnoge neplanirane zgode iz kojih su naučili pravila ponašanja tijekom vožnje... A naučit ćemo i ih mi zajedno s njima! Ekipa: producentica: Blanka Barlović kostimografkinja: Jasna Zvonković dramaturginja: Ivana Gudelj scenarist, autor pjesama i animacija: Bojan Jambrošić tehničko snimateljska ekipa: Nenad Suvačarov, Demir Drenovački, Boris Bačić glazbeni producent: Jan Cvetković montažeri: Igor Roksandić, Nina Koletić, Matija Ivće, Tomislav Rataj, Tomislav Mihajlov majstor tona: Robert Vladimir Stanić redateljica: Ivana Radovčić urednica: Silva Skender
 
Režija: Ivana Radovčić
Scenarij: Ivana Gudelj, Bojan Jambrošić
Uloge: Bojan Jambrošić

Filmografija

Kroz zabavne priče, uz prepoznatljive likove, ali i pjesmice u izvođenju Bojana Jambrošića - Joje, najmlađi će stjecati nova znanja koja će im pomoći da sretno i sigurno kroče kroz život.

U 3. sezoni omiljeni farmer Jojo putuje, mašta o putovanjima i različitim prijevoznim sredstvima, ali prije svega stječe nova znanja i iskustva... Svaka epizoda nova je priča u kojoj Jojo i njegovi prijatelji upoznaju različita prijevozna sredstva (Automobil, Bicikl, Kamion, Raketu, Podmornicu, Brod, Balon, Vozila hitnih službi, Vlak i Autobus), ali i uče važna prometna pravila i zakonitosti ponašanja u prometu. Ekipa - producentica: Blanka Barlović, kostimografkinja: Jasna Zvonković, dramaturginja: Ivana Gudelj, scenarist, autor pjesama i animacija: Bojan Jambrošić, tehničko snimateljska ekipa: Nenad Suvačarov, Demir Drenovački, Boris Bačić, glazbeni producent: Jan Cvetković, montažeri: Igor Roksandić, Nina Koletić, Matija Ivće, Tomislav Rataj, Tomislav Mihajlov, majstor tona: Robert Vladimir Stanić, redateljica: Ivana Radovčić, urednica: Silva Skender.

Komentari (0)

Foto