petak, 19.04.2024 07:34

Mališani (2023)

Mališani (Originalni naziv)

dokumentarni dječji

Provedite jutro u društvu dvogodišnjaka

U dvadeset dvominutnih epizoda serije čekaju vas do sada neviđene zgode i postolovine: kako oprati šape svome psiću, kako ga nahraniti, kako staviti rublje na sušenje i pobijediti kvačice, izvaditi suđe iz perilice, pripremiti sok od naranče, pomesti kuću, posaditi biljke u vrtu ili se sam samcat spakirati za izlet. Provedite jutro u društvu dvogodišnjaka! Seriju pripremili: Dario Hacek, Valentina Mavretić, Srđan Gulić Producentica: Marinela Brala Urednice: Sanja Nakić, Tanja Kirhmajer
 

Provedite jutro u društvu dvogodišnjaka! Njihova upornost, strpljivost, ideje i mašta iznenadit će vas, a često i nasmijati. Seriju su pripremili Dario Hacek, Valentina Mavretić i Srđan Gulić. Urednice su Sanja Nakić i Tanja Kirhmajer, a producentica Marinela Brala.

U dvadeset dvominutnih epizoda serije čekaju vas do sada neviđene zgode i postolovine: kako oprati šape svome psiću, kako ga nahraniti, kako staviti rublje na sušenje i pobijediti kvačice, izvaditi suđe iz perilice, pripremiti sok od naranče, pomesti kuću, posaditi biljke u vrtu ili se sam samcat spakirati za izlet.

Komentari (0)

Foto