Dvostruki život (2012)

The Client List (Originalni naziv)

drama

Riley (Jennifer Love Hewitt) vas vodi tamo gdje se prodaje užitak, a diskrecija je sve

 
Režija: Wendey Stanzler, Timothy Busfield, ...
Scenarij: Suzanne Martin
Uloge: Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Cybill Shepherd, ...

Filmografija

Prva sezona serije je u Americi podigla veliku prašinu, a još prije početka emitiranja pokrenuta je nacionalna kampanja licenciranih fizioterapeuta i masera koji su protestirali jer su smatrali da serija narušava njihovu profesiju. Akcija se zvala 'Massage Therapists Against The Client List'.

Ovo je priča je o Riley Parks (Jennifer Love Hewitt), mladoj kućanici iz  gradića u Teksasu, koja mora sama podići svoje dvoje djece kada njezin nezaposleni suprug Kyle iznenada nestane. Na savjet prijatelja, Riley odlazi na tečaj za maserku u spa centru koji suptilno nudi seksualne usluge. Tajeći svoje novo zanimanje od prijatelja i obitelji, ona napravi specijalnu listu klijenata s kojima je ostvarila poseban odnos. Radi se o klijentima s kojima redovito razgovara o njihovim privatnim problemima, koji su ih i doveli do nje. Dok se bori s rastućim osjećajima za svog šogora Evana (Colin Egglesfield), Riley će napraviti sve da dovede u ravnotežu svoj dvostruki život. No kada se u njen život ponovno vrati suprug Kyle, stvari se dodatno zakompliciraju.

O SERIJI

Serija je bazirana na TV filmu iz 2010. godine istog naziva, koji je Jennifer Love Hewitt donio nominaciju za Zlatni Globus. 

Gostujuće uloge u ovoj seriji su ostvarili planetarno popularna Betty White kao Ruth Hudson te Mimi Rogers u ulozi Valerie Dawson.

Osim Jennifer u seriji glume Loretta Devine, dobitnica Emmya, poznata po ulogama u filmu 'Dreamgirls', te serijama 'Uvod u anatomiju', 'Glee' i 'Eli Stone'. U ulozi Evana gledamo šarmantnog glumca irskog podrijetla Colina Egglesfielda, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u američkoj sapunici 'All My Children'.

 


Komentari (0)

Foto