četvrtak, 28.03.2024 20:45

San snova (2023)

San snova (Originalni naziv)

komedija drama

Priča o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o nogometu

Zvonimir napokon pronalazi sugovornika za blaćenje Dizela... i još malo više od toga. Na Bubalovu veliku radost, to bi moglo biti ono što će spasiti Croatiju, samo da Dizel pristane na ogroman uvjet. Mirkov se predah od Zagreba neplanski pretvara u europski projekt, a Maja nastoji zakopati ratnu sjekiru s Jasnom, no svaki joj se pokušaj obije o glavu.
 
Režija: Goran Rukavina
Scenarij: Vlado Bulić, Mirna Miličić
Uloge: Marko Braić, Tea Šimić, Arija Rizvić, Frano Lasić, Emir Hadžihafizbegović...

Filmografija

Nova je RTL-ova serija okupila iznimnu glumačku ekipu sastavljenu od nekih od najvećih glumačkih legendi s ovih prostora iza kojih su deseci televizijskih uloga, ali i od mladih, perspektivnih hrvatskih glumaca kojima je ovo prvi veći televizijski angažman, no gledatelje će, nesumnjivo, baš svi oduševiti svojim talentom i izvedbama.

U središtu radnje je mladić Alen Stošić (Marko Braić) koji je zvijezda nogometnog kluba Croatia. I kad se učini da baš ništa ne može pokvariti njegovu sreću i ostvarenje snova, transfer života u cijenjeni španjolski klub, od kojeg se nadaju okoristiti gotovo svi oko njega, dogodi se bizarna nesreća za vrijeme procesije u njegovu rodnom Kamenu, zbog koje naprasno mora prekinuti karijeru. Da stvar bude gora, u isto vrijeme doživi krah veze s influencericom i manekenkom Kristinom (Arija Rizvić). No Alenova tragedija pogađa i članove njegove obitelji, posebice oca Mirka (Emir Hadžihafizbegović), koji sada mora pronaći novi način da dostigne toliko željeni uspjeh.

Komentari (2)

Foto