Potajne izjelice (2012)

Secret Eaters (Originalni naziv)

Jeste li svjesni koliko pojedete u jednome danu i kako na vas to utječe?

 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Anna Richardson

Filmografija

Pretilost je postala globalna epidemija i ljudi su svjesni da moraju paziti što i ka­ko jedu. Međutim, žudnju za hranom teško je kontrolirati i problemi nastaju kada ona počne kontrolirati vas...

Uvjereni ste da živite od salate i mineralne vode, a konstantno dobivate kilogra­me viška? Anna Richardson nam otkriva veliki jaz između onog što priznajemo da smo pojeli, a to su većinom muesli s jogurtom, i onog što smo uistinu pojeli kad su se svjetla ugasila.

Kako bi se istražile prehrambene navike obitelji s prekomjernom težinom, ekipa ove serije je s njima u dogovoru postavila kamere svuda gdje se kreću tijekom jednog dana. Tijekom 24 sata probat ćemo saznati njihove navike i rituale s hranom kako bi se bolje razumjela ljudska psiha i pomoglo im se u borbi s kilogramima. 

Serijal suočava ljude koji hranu konzumiraju noću, a da toga nisu ni svjesni s problemom i postavlja im izazove posebnog režima prehrane. Osim toga, predstavlja zavodljive i ukusne zamke za javnost kojima dokazuje koliko je lako podleći iskušenjima i postati potajni izjelica.


Komentari (0)

Foto