Kara Tahta (2022)

Kara Tahta (Originalni naziv)

drama ljubavni telenovela

Jedna od ponajboljih turskih serija s Furkanom Andicem i Miray Daner u glavnim ulogama

 
Režija: Ender Mihlar, Volkan Özgümüs
Scenarij: Erkan Birgören, Murat Boyacioglu, Tuna Görgün
Uloge: Furkan Andic, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Selen Uçer, Kerem Arslanoglu, ...

Filmografija

Serija "Kara Tahta" priča jednu emotivnu i istinitu priču. Snimana je 2022. godine, epizode su trajanja od 45 minuta. Glavni glumci su: Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Arslanoglu, Çiçek Dilligil...

Maltretiran od strane svojih prijatelja tokom srednjoškolskih godina, Atlas (Furkan Andıç) napušta svoj rodni grad i školu i odlazi sa svojom majkom, ne mogavši da se nosi sa traumama i problemima. Godinama kasnije završava svoje školovanje i vraća se u svoju bivšu školu, ali sada u ulozi učitelja matematike. Da li je to slučajnost ili je došao dan obračuna za Atlasa i njegove nasilnike, koji su ga umalo usmrtili, i njegovog oca, koji je ignorirao sva maltretiranja kroz koja je prošao. U školi je i Irmak, djevojka koja mu je ukrala srce u tim mračnim danima… (Miray Daner)
Atlasov put nije lak… Hoće li on biti učitelj koji se žrtvuje da bi pomogao drugima ili okrutna osoba koja će se riješiti svog bijesa? "Reci mi, Atlase, zašto si se vratio? Zbog svoje ljubavi koju si morao ostaviti iza sebe ili poravnati stare račune?"

Komentari (0)

Foto