subota, 15.06.2024 17:25

Guillaume u Parizu (2022)

Guillaume's Paris (Originalni naziv)

kulinarski show

Hrana, vino, arhitektura ili šarm? Koje od milijun lica ovog grada je vaš afrodizijak?

sez.1 ep.10Chef Guillaume Brahimi završava obilazak Pariza istraživanjem boemskog središta grada, uključujući degustaciju pariškog piva i intrigantnu četvrt Edith Piaf.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Guillaume Brahimi

Filmografija

Od poznatih turističkih atrakcija do beskrajnih prekrasnih riječnih obala, Pariz je jedan od najprepoznatljivijih gradova koji posjeti preko 30 milijuna turista svake godine. Ove i sljedeće godine u svjetsku prijestolnicu mode, umjetnosti i kulinarstva stižu još dva događaja koja će učiniti još primamljivijim za sve posjetitelje.

Tijekom 2023. Pariz će biti domaćin Svjetskog prvenstva u ragbiju, a već sljedeće godine bit će i grad u kojem će se održati ljetne Olimpijske igre. U emisiji ćemo vidjeti život u svih 80 kvartova Pariza. Međutim, samo oni koji su živjeli u ovom gradu znaju tajne o mjestima skrivenim u nekih dvadesetak četvrti koje se pružaju uz rijeku Seineu. To su upravo one četvrti zbog kojih je Pariz i prozvan Gradom svjetlosti. Jedan od sretnika koji znaju ovu veliku tajnu Pariza jest i Guillaume Brahimi. On će nam dočarati sve okuse grada sa obala Seine i objasniti kako su se oni kroz prošlost kombinirali, stvarajući jedinstvenu kuhinju ljubavi i strasti kakva ne postoji nigdje na svijetu.

Komentari (0)

Foto