nedjelja, 02.06.2024 03:10

Guillaume u Parizu (2022)

Guillaume's Paris (Originalni naziv)

kulinarski show

Hrana, vino, arhitektura ili šarm? Koje od milijun lica ovog grada je vaš afrodizijak?

sez.1 ep.2Guillaume istražuje treći i četvrti arondisman Pariza, susrećući neke legende gradske kulinarske scene i posjećujući Marche des Enfants Rouges, najstariju natkrivenu tržnicu u Parizu.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Guillaume Brahimi

Filmografija

Od poznatih turističkih atrakcija do beskrajnih prekrasnih riječnih obala, Pariz je jedan od najprepoznatljivijih gradova koji posjeti preko 30 milijuna turista svake godine. Ove i sljedeće godine u svjetsku prijestolnicu mode, umjetnosti i kulinarstva stižu još dva događaja koja će učiniti još primamljivijim za sve posjetitelje.

Tijekom 2023. Pariz će biti domaćin Svjetskog prvenstva u ragbiju, a već sljedeće godine bit će i grad u kojem će se održati ljetne Olimpijske igre. U emisiji ćemo vidjeti život u svih 80 kvartova Pariza. Međutim, samo oni koji su živjeli u ovom gradu znaju tajne o mjestima skrivenim u nekih dvadesetak četvrti koje se pružaju uz rijeku Seineu. To su upravo one četvrti zbog kojih je Pariz i prozvan Gradom svjetlosti. Jedan od sretnika koji znaju ovu veliku tajnu Pariza jest i Guillaume Brahimi. On će nam dočarati sve okuse grada sa obala Seine i objasniti kako su se oni kroz prošlost kombinirali, stvarajući jedinstvenu kuhinju ljubavi i strasti kakva ne postoji nigdje na svijetu.

Komentari (0)

Foto