utorak, 02.04.2024 09:21

James Martin: Od otoka do visočja (2020)

James Martin's Islands to Highlands (Originalni naziv)

dokumentarni

Najomiljeniji britanski televizijski kuhar u novoj pustolovini James Martin

sez.1 ep.18James Martin posjetit će veličanstveni Nacionalni Park Cairngorms, gdje će mu se pridružiti prijatelj i kuhar Nick Nairn. Današnja pustolovina uključuje posjet prijateljski nastrojenim sobovima i rafting na brzacima rijeke Spey.
 
Režija: Vicki Lines-Gibbs, Dino Charalambous, ...
Scenarij:
Uloge: James Martin

Filmografija

U novoj pustolovnoj seriji James Martin putuje Ujedinjenim Kraljevstvom u potrazi za najboljim kulinarskim pričama i vrhunskim lokalnim proizvođačima te pritom priprema svoja najnovija jela od kojih rastu zazubice, i to na brdskim padinama, obalama mora i plažama.

Od otočja Scilly na jugozapadu pa sve do otočja Shetland na sjeveru, James nabavlja fantastične lokalne namirnice od kojih priprema čudesna jela na svakome mjestu koje posjeti. Na putovanju će mu se pridružiti njegovi prijatelji kuhari, od kojih su neki ponajbolji na svijetu, kao što su Raymond Blanc, Monica Galetti i Paul Rankin. James će tijekom dvadeset nastavaka serije pripremati lepezu jela, kao što su slasni morski plodovi na otočju Scilly i u grofoviji Cornwall ili velška janjetina na jugu Walesa.

Komentari (0)

Foto