Gle tko to govori 2 (1990)

LOOK WHO'S TALKING TOO (Originalni naziv)

komedija romantika

Komentari male djece na svakodnevne događaje i nesuglasice u obitelji

 
Režija: Amy Heckerling
Scenarij: Amy Heckerling
Uloge: John Travolta, Kirstie Alley, Olympia Dukakis, Elias Koteas, Twink Caplan...

Filmografija

Mollie (Kirstie Alley) i James (John Travolta) zajedno podižu obitelj koja se sada sastoji od starijeg Mikeyja i njegove sestrice Julie. Napetost između brata i sestre raste, baš kao i između Mollie i Jamesa kada se k njima doseli Molliein brat Stuart (Elias Koteas).

Mali Mikey (Bruce Willis) u prvom je dijelu ove "bebologije" imao težak zadatak pronalaženja savršenog supruga za svoju majku, Mollie (Kirstie Alley).
Pomislivši kako je njegovim mukama došao kraj, Mikey se neugodno iznenadi kad se na svjetlu dana pojavi - njegova sestra. Nova članica obitelji, Julie (Roseanne), obožavano je dijete koje se uskoro pokaže kao povelik zalogaj i najiskusnijim odgajateljima. Mikeyju nema druge, nego potražiti pomoć od prijatelja, bebe Eddieja (Damon Wayans).
Najveća novost u odličnom drugom dijelu filma "Gle tko to govori" nastup je novog člana obitelji, bebe Julie, kojoj je glas podarila Roseanne. Glasom su prisutni i uvijek brbljavi Damon Wayans ("Prljavi igraju prljavo") i legendarni Mel Brooks ("Robin Hood: Muškarci u tajicama").

Komentari (2)

Foto