Vidio sam mamu kako ljubi Djeda Mraza (2001)

I Saw Mommy Kissing Santa Claus (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Dječak kreće u osvetu jer misli da je Djed Mraz krivac za nesuglasice između roditelja

 
Režija: John Shepphird
Scenarij: Steve Jankowski, John Shepphird
Uloge: Connie Sellecca, Corbin Bernsen, Cole Sprouse, Dylan Sprouse, ...

Filmografija

Ne znajući da je majčin bradati ljubavnik zapravo njegov otac David (C. Bernsen) prerušen u Djeda, Justin je uvjeren da se brak njegovih roditelja raspada. Uvjeren je i da je glavni uzrok bračnih nesuglasica dobri stari Djed Božićnjak. Mali Justin kreće u osvetu, te napada sve Djedove koje susretne na ulici ili u robnim kućama.

Justin (C. i D. Sprouse) i Bobby (E. Jacobs) najbolji su prijatelji, iako je Bobby poznat kao najzločestiji, a Justin kao najposlušniji dječak u školi. Za Božić obojica žele popularnu igračku, svemirskog kapetana. Međutim, bezbrižno iščekivanje Djeda Božićnjaka s vrećom darova prekida vijest da se Bobbyjevi roditelji rastaju. Justin savjetuje prijatelju da bude jako, jako dobar, pa će možda od Djeda Mraza moći zatražiti da mu se roditelji pomire. No, kako su se Bobbyjevi roditelji rastali, a da Bobby nije ni slutio da će se to dogoditi, Justin se boji da bi se to moglo dogoditi i u njegovoj obitelji, osobito zato što njegovi roditelji, Stephanie (C. Sellecca) i David (C. Bernsen), često raspravljaju o financijskoj krizi u kojoj su se našli. Nakon jedne oštrije svađe otac u garaži nađe kutiju s božićnim stvarčicama, u kojoj je i odijelo Djeda Mraza, pomisao na Božić otjera ljutnju zbog svađe, preodjene se u Djeda Mraza i vrati se u kuću pomiriti se sa Stephanie. I dok se oni ljube, Justin šokiran tumači prizor na svoj način: njegova se mama ljubi s Djedom Mrazom! Od tog trenutka on nastoji biti što zločestiji, kako bi otjerao Djeda Mraza iz majčine blizine...

Ova simpatična i zabavna obiteljska komedija pridonosi opuštenom blagdanskom ugođaju, a zanimljivo je da lik dječaka Justina tumače dva glumca, braća blizanci Cole i Dylan Sprouse.

 

 


Komentari (0)

Foto