Varalice i luđaci (1988)

Couch Trip (Originalni naziv)

komedija

Komedija uistinu luđačkih proporcija

 
Režija: Michael Ritchie
Scenarij: Steven Kampmann
Uloge: Dan Aykroyd, Walter Matthau, Charles Grodin, Donna Dixon

Filmografija

Pacijent s psihijatrije, John Burns (Dan Aykroyd) preuzme poziv upućen njegovom psihijatru, dr. Bairdu, i glumeći njega pristane voditi radijski talk show.. Uz pomoć Bairdove tajnice uspije pobjeći iz bolnice i ukrca se na avion za L.A.

Burns stigne u Los Angeles gdje ga čeka radijska asistentica Laura (Donna Dixon) sa limuzinom. Hodajući prema limuzini susretne Donalda Beckera (Walter Matthau), ludog svećenika koji skuplja novac za spas biljaka. Becker primijeti da su hlače koje Burns nosi dio opreme psihijatrijske bolnice.

Kada počne voditi radijsku emisiju, Burns postane veliki hit, dajući ljudim abesplatne konzultacije i koristeći psovke u eteru. Čak slšateljima sredi besplatno gledanje bejzbolske utakmice na kojoj on predvodi pjevanje himne. Sve ide po planu dok bivši radijski voditej ne sretne pravog dr. Bairda na nekom seminaru i obojica se upute u L.A. da vide što se događa.

Burns odluči napustiti grad kada vidi da Becker stoji na vrhu hollywoodskog znaka i viče njegovo ime pa odluči otići k njemu i riješiti tu situaciju. 

Komentari (0)

Foto