Luda božićna zvona (1996)

JINGLE ALL THE WAY (Originalni naziv)

akcija komedija avantura

Vratolomije prezaposlenog oca u nabavci igračake za sina na Badnjak

 
Režija: Brian Levant
Scenarij: Randy Kornfield
Uloge: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman, Rita Wilson, Robert Conrad, ...

Filmografija

Kako bi se odužio svom sinu Jamieju zbog čestog izbivanja iz kuće, prezaposleni Howard odluči nabaviti popularnu igračku "TurboMan" te se odlučno suprotstavlja svima koji mu stanu na put, baš kao i pravi TurboMan.

Na badnju večer prezaposleni Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) nađe se u velikim problemima. Zbog čestog izbivanja iz kuće odlučio je odužiti se svojem sinu Jamieju (Jake Lloyd) nabavkom popularne igračke "TurboMan". Skrušeni tata kreće u božićnu nabavku, ne sluteći da je potražnja za igračkom daleko nadmašila proizvodnju. Zamišljajući neutješno Jamiejevo lice, Howard se odlučno suprotstavlja svima koji mu stanu na put, baš kao i pravi TurboMan...
"Luda božićna zvona" film je za sve uzraste, šašava komedija s jednim od najkorpulentnijih glumaca svih vremena, Arnoldom Schwarzeneggerom. Pomalo na rubu groteske, film Briana Levanta ("Beethoven") osvrće se na grozničavu potrošačku kulturu i stvara svoj zaplet na nedostatku toliko željenog proizvoda. Današnji kalifornijski guverner odlično se snašao u ulozi oca, a njegovu suprugu odigrala je Rita Wilson ("Romansa u Seattleu").

Komentari (14)

Foto