Mrak film 5 (2013)

Scary Movie 5 (Originalni naziv)

komedija

Mladi par nađe se na meti okrutnog demona

 
Režija: Malcolm D. Lee
Scenarij: David Zucker, Pat Proft
Uloge: Simon Rex, Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Sarah Hyland, Terry Crews

Filmografija

Peti nastavak urnebesnog horror serijala u svježoj postavi, s posebnim pojavljivanjem legendarnih likova poput Chariea Sheena i Mikea Tysona koji tumače sami sebe. Koji filmovi su ih inspirirali ovog puta?

Mladi par dovodi kući iz bolnice novorođenog sina i nakon toga svjedoče neobičnim aktivnostima u svom domu. Uz pomoć nadzornih kamera i tima eksperata spoznaju da ih progoni zli demon.

U posljednjem nastavku serijala ''Mrak film'' glume Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Katt Williams, Molly Shannon, Terry Crews, Simon Rex, Jerry O'Connell, Sarah Hyland, Katrina Bowden, Tyler Posey, Shad Moss ili Bow Wow, Kate Walsh, Heather Locklear, Mac Miller i Mike Tyson.

Film ''Mrak film 5'' režirali su Malcolm Lee i David Zucker (serijali ''Airplane'' i ''Goli pištolj'') koji je napisao scenarije i režirao ''Mrak film 3'' i ''Mrak film 4'' te sudjelovao na pisanju scenarija za ''Mrak film 5'' i producirao ga. 

Serijal ''Mrak film'' najveći je u žanru horora i donio je više od 800 milijuna dolara zarade od prikazivanja širom svijeta. 

 


Komentari (2)

Foto