utorak, 23.04.2024 10:00

Grimm (2011)

Grimm (Originalni naziv)

horror drama fantastika

Serija Davida Greenwalta koji je zaslužan za veliki uspjeh "Buffy" i spin-offa "Angel''

sez.2 ep.9Nick i Hank udružuju snage s tajanstvenom detektivkom Valentinom Espinosom i istražuju niz užasavajućih zločina povezanih s poznatom pričom strave.
 
Režija: Norberto Barba, Terrence O'Hara
Scenarij: David Greenwalt, Jim Kouf, Stephen Carpenter
Uloge: David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell, ...

Filmografija

Policijski je posao sam po sebi dovoljno stresan. Zamislite da uz sve to iznenada počnete viđati kako se poslovna žena na trenutak pretvara u zombija, provalnik u zmiju, tip koji je izašao po poštu u vukodlaka...

Nick Burkhardt (David Giuntoli, "Na visokoj nozi"), portlandski detektiv iz odjela za ubojstva, mirno radi sa svojim partnerom Hankom (Russell Hornsby, "In Treatment") i uživa uz zaručnicu Juliette (Bitsie Tulloch, "Quarterlife"). Iznenada se pojavi njegova teta koja umire od raka i preda mu hrpu srednjovjekovnog oružja, među kojima se nalazi i knjiga s bajkama. Ona mu objašnjava da je on Grimm - sljedeći u nizu čuvara koji stoji između čovječanstva i mitoloških bića i održava ravnotežu među njima.
Nicku će od posebne pomoći biti Monroe (Silas Weir Mitchell, "Zakon braće", "Zovem se Earl"), vukodlak-pokajnik koji tvrdi da ljude više ne tretira kao hranu.

Komentari (0)

Foto