srijeda, 24.04.2024 03:43

King (2011)

King (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Serija je započela relativno uspješno, ali ipak je otkazana nakon samo dvije sezone

sez.2 ep.4Kinginu bivšem mužu, detektivu naredniku, ukradu auto. Na stražnjem sjedalu nalazi se računalo s dosjeima koji otkrivaju identitet službenika na tajnom zadatku.
 
Režija: Lee Rose, Don McBrearty, Jerry Ciccoritti, ...
Scenarij: Greg Spottiswood, Bernard Zukerman
Uloge: Amy Price-Francis, Alan Van Sprang, Gabriel Hogan, Tony Nardi, ...

Filmografija

Jessica King je policijska veteranka koja je dobila promaknuće u odjel za rješavanje najtežih zločina u Toronta nakon što je njezin prethodnik imao živčani slom na televiziji.

Detektivka Jessica King - skraćeno Jess - preživjela je osam godina u Odjelu za ubojstva, tri motociklističke nesreće, dva braka i svaki model cipela od '90-ih. Hoće li preživjeti novi posao voditeljice Jedinice za ozbiljne zločine? Jess je energična i snažna, policajka koja uočava stvari koje svima drugima promaknu. Ona govori što misli i nikad ne prestaje razmišljati - o poprištu zločina, o dokazima, o motivima osumnjičenika. Profesionalno i privatno, Jess se suočava s dva izazova: spasiti treći brak i dokazati da je najbolja policajka u gradu.
Jessina jedinica preuzima slučajeve koji se već istražuju: ubojstva, silovanje, pljačke, nasilne bande, ozbiljne zločine - najnasilnije i najizazovnije slučajeve koje obična policija nije uspjela riješiti. Jess može preuzeti bilo koji slučaj u gradu, htjeli to izvorni istražitelji ili ne. Na svakom slučaju radi s različitim odjelom - od elitnog Odjela za ubojstva do zastrašujućih mrgi iz Odjela za pritvor, od rock-zvijezda Odjela za narkotike do mračnih članova Odjela za organizirani kriminal.

Komentari (0)

Foto