King (2011)

King (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Serija je započela relativno uspješno, ali ipak je otkazana nakon samo dvije sezone

 
Režija: Lee Rose, Don McBrearty, Jerry Ciccoritti, ...
Scenarij: Greg Spottiswood, Bernard Zukerman
Uloge: Amy Price-Francis, Alan Van Sprang, Gabriel Hogan, Tony Nardi, ...

Filmografija

Jessica King je policijska veteranka koja je dobila promaknuće u odjel za rješavanje najtežih zločina u Toronta nakon što je njezin prethodnik imao živčani slom na televiziji.

Detektivka Jessica King - skraćeno Jess - preživjela je osam godina u Odjelu za ubojstva, tri motociklističke nesreće, dva braka i svaki model cipela od '90-ih. Hoće li preživjeti novi posao voditeljice Jedinice za ozbiljne zločine? Jess je energična i snažna, policajka koja uočava stvari koje svima drugima promaknu. Ona govori što misli i nikad ne prestaje razmišljati - o poprištu zločina, o dokazima, o motivima osumnjičenika. Profesionalno i privatno, Jess se suočava s dva izazova: spasiti treći brak i dokazati da je najbolja policajka u gradu.
Jessina jedinica preuzima slučajeve koji se već istražuju: ubojstva, silovanje, pljačke, nasilne bande, ozbiljne zločine - najnasilnije i najizazovnije slučajeve koje obična policija nije uspjela riješiti. Jess može preuzeti bilo koji slučaj u gradu, htjeli to izvorni istražitelji ili ne. Na svakom slučaju radi s različitim odjelom - od elitnog Odjela za ubojstva do zastrašujućih mrgi iz Odjela za pritvor, od rock-zvijezda Odjela za narkotike do mračnih članova Odjela za organizirani kriminal.

Komentari (0)

Foto