Uništenje Zemlje (2009)

Annihilation Earth (Originalni naziv)

akcija sf

Grupa znanstvenika u utrci je s vremenom dok pokušavaju zaustaviti zastrašujuću katastrofu

 
Režija: Nick Lyon
Scenarij: Rafael Jordan
Uloge: Luke Goss, Marina Sirtis, Colin Salmon, Casey Angelova

Filmografija

Radnja se događa u budućnosti. Mreža akceleratora čestica stvara jeftinu energiju zapadnom svijetu. Teroristi onesposobe jedan akcelerator i samo dvojica znanstvenika mogu zaustaviti lančanu reakciju koja prijeti razaranjem cijelog svijeta.

Ovaj gotovo apokaliptični triler događa se u budućnosti, kada mreža akceleratora čestica stvara jeftinu energiju zapadnim državama. David Wyndham, genijalni fizičar suočen sa svijetom koji se nalazi na rubu gospodarske i ekološke katastrofe, mora prosuditi je li uništenje jednog od najsuvremenijih akceleratora čestica djelo terorista ili njegova vlastitoga pogrešnog proračuna.

Pod silnim pritiskom diplomata UN-a, David predvodi tim znanstvenika u radioaktivnu pustoš te uskoro posumnja da je nesvjesno postao pijun u međunarodnoj zavjeri kojoj je cilj preobraziti politički izgled svijeta. Nesiguran komu može vjerovati te sumnjajući da čak i njegov najbolji prijatelj i partner Raja djeluje protiv njega, David se utrkuje s vremenom kako bi riješio tajnu te zaustavio ne samo poremećaj stabilnosti Zemlje nego i raspad samoga tkiva prostora i vremena.


Komentari (0)

Foto