Pritvor (2011)

Detention (Originalni naziv)

komedija horror sf

Učenici srednje škole Grizzley Lake nađu se na meti okrutnog serijskog ubojice

 
Režija: Joseph Kahn
Scenarij: Joseph Kahn, Mark Palermo
Uloge:

Filmografija

Tinejdžerska horor-komedija u kojoj lokalni učenici u Grizzly Lakeu moraju preživjeti posljednju godinu srednje škole. Na tom putu stoji im psihopatski ubojica iz filmova koji je navodno oživio...

Riley je inteligentna, ali cinična autsajderica u srednjoj školi Grizzly Lake te ujedno i tiha patnja Sandera, koji je još više izopćen i seksualno frustriran od nje. Hipster ironična imena Clapton zaljubljen je preko ušiju u usamljenu, prekrasnu, ali i sobom opsjednutu glavnu navijačicu. Svi četvero iščekuju kraj četvrtog razreda srednje škole, no veliko je pitanje hoće li uopće doživjeti maturu jer je serijski ubojica poznat kao CinderHella na slobodi i vreba učenike Grizzly Lakea.

Ravnatelj je uvjeren da je CinderHella nezadovoljni učenik te računa na to da će smještanjem potencijalnih sumnjivaca u cjelodnevnu kaznu spriječiti krvoproliće na maturalnoj večeri. No stvari očito ne krenu po njegovu planu.

U međuvremenu se brojni učenici bore s mijenjanjem obličja, zaraze se bolestima koje ih izjedaju iznutra, otkrivaju putovanje kroz vrijeme te postaju žrtve bande koja snima pornofilmove na školskom posjedu.


Komentari (0)

Foto